Workshops med Styrkebyrån

Förra tisdagen 5/11 hade vi två workshops tillsammans med Johanna och Clara från Styrkebyrån i Stockholm. Jag har följt dessa starka brudar länge och inspireras av hur de jobbar med träning och att de lyckas leva på det. De har även en jättebra podd som ni hittar där poddar finns! Jag och Anna har länge pratat om att vi vill erbjuda workshops på olika teman och jag har ju tidigare mycket erfarenhet utav det när jag jobbat med entreprenörskap och arbetsmarknad för gymnasieelever. Tycker det är ett roligt sätt att sprida, få och utbyta kunskap. Extra kul när det kommer så många härliga och starka brudar på en och samma kväll!

Denna kväll bjöd först på 2h bål, buktryck och knip och det var bra frågor från deltagarna, mycket diskussioner om hur vi använder kraften i bålen när vi tränar, hur vi aktiverar rätt och hur det ska kännas. Test av olika övningar, testa buktryck med bälte, känna skillnaden i olika övningar.

Efter bål körde vi 2h knäböj!! Vilka grymma deltagare som var med! Alla utmanade sig själva i både sin teknik och sin vikt. Det är ju så kul med knäböj och just nu gillar jag den övningen mer än någonsin, kanske för att jag äntligen känner mig stark efter graviditeterna. Jag har inte direkt någon bål som rymmer mängder med luft – är väldigt liten över midjan och får ofta kämpa hårt när jag ska slå på buktrycket och verkligen ta i från bålen. Har inte heller lätt att bygga massa på bålen och tycker alltid att jag känner mig som en spagetti 🙂 Denna kväll lyckades trots allt denna spagetti böja 90kg vilket är tyngsta någonsin så det är jag väldigt nöjd med.

Tack alla ni som kom denna kväll! och tack Styrkebyrån för att ni gjorde en så bra kväll!