Om mig

Träningstokig norrländska bosatt i Uppsala med halva hjärtat i Kalifornien som försöker göra min omgivnings värld lite bättre genom att sprida träningsglädje och inspiration.

Jobbar som grupptränare och PT på Uppsala Hälso- och kampsportcenter, UP Uppsaka (UTK-hallen) och utomhus i området runt Svartbäcken. Har tidigare jobbat fem år på USIF Gym och ett år på Uppsala Padelcenter.

Jag försöker göra träning enkel och rolig för mina kunder  – vill få fler att hitta till styrketräningens härliga värld, och jobbar främst med att få kvinnor att prioritera just styrketräning och att bygga muskler. När jag själv fick barn blev det naturligt att jobba med gravida och postgravida och ur det intresset föddes ”Starka mammor med Anna och Chris”, Uppsalas största mammaträning.

Började jobba på gym i Sundsvall när jag var 18 år och älskade all gruppträning som spinning, body combat, body pump, step, dans med mera. Flyttade sedan till Los Angeles och jobbade med träning i Hollywood en kort sväng när pilates, soul cycle mm slog igenom. Har senaste åren utbildat mig hos Eleiko och MammaMage och har träning som både största hobby och jobb idag.

Innan jobb i träningskläder jobbade jag många år som projektledare och verksamhetschef för arbetsmarknadsutbildningar och sommarjobb för gymnasieungdomar. Drev där många roliga projekt på uppdrag av både kommuner och privata aktörer och jag brinner fortfarande mycket för ungdomar som målgrupp och hoppas kunna inspirera i och med det jobb jag har idag.

Driver mitt företag utifrån att detta är min passion i livet – jag älskar träning och hur det får människor att må bättre – och jag älskar att hjälpa och få se mina kunder satsa på sin egen hälsa!

Häng med och träna!

SKICKA ETT MEDDELANDE

Min instagram

Häng med och träna!

Kommande träningspass:
JAN 4
Prova-på Starka Mammor

Kom och testa vår mammaträning lördag 4/1 kl.10-11, info och anmälan under fliken Mammaträning

JAN 8
Starka mammor 2020

Vår mammaträning drar igång igen den 8 januari och du anmäler dig HÄR

JAN 13
Måndagsfys 2020

Nya grupper av vår Måndagsfys startar 13/1 och du kan anmälda dig HÄR