Om mig

Träningstokig norrländska bosatt i Uppsala med halva hjärtat i Kalifornien och sedan sommaren 2019 båda fötterna i träningsbranschen.

Jobbar som grupptränare och PT på Uppsala Padelcenter i Librobäck. Har tidigare jobbat fem år på USIF gym.

Jag försöker göra träning enkel och rolig för mina kunder och fokuserar på att skapa hållbarhet i träning – vill få fler att hitta till styrketräningens härliga värld men förespråkar också starkt att träning är något som du verkligen gillar. Har jobbat på olika gym till och från sedan jag var 18 år och tränade gruppträning som spinning, body combat, body pump, dans mm under många år. Är idag bland annat utbildad Eleiko functional trainer och MammaMage-tränare.

Har tidigare jobbat som projektledare inom arbetsmarknadsutbildningar för gymnasieungdomar i många år och drivit projekt på uppdrag av både kommuner och privata aktörer.

Driver mitt företag för att detta är min stora passion i livet – jag älskar träning och hälsa – i syfte att skapa mig min bästa vardag som är rolig, härlig, hyfsat stressfri och fungerande för mig och min familj som består av sambo och två små barn. Därför valde jag att satsa på det här (tack alla som stöttar)  – Häng med och träna!

SKICKA ETT MEDDELANDE

Min instagram

Häng med och träna!

Kommande träningspass:
JAN 4
Prova-på Starka Mammor

Kom och testa vår mammaträning lördag 4/1 kl.10-11, info och anmälan under fliken Mammaträning

JAN 8
Starka mammor 2020

Vår mammaträning drar igång igen den 8 januari och du anmäler dig HÄR

JAN 13
Måndagsfys 2020

Nya grupper av vår Måndagsfys startar 13/1 och du kan anmälda dig HÄR