Mammaträning med start 8 januari 2020

Starka mammor med Anna och Chris

Det finns platser kvar i vår mammaträning i Uppsala som startar 8 januari 2020. Vi kommer erbjuda pass mån-tors förmiddag och du väljer själv hur många pass du kör/vecka. Anmälan och mer info hittar du HÄR. Platsen för alla pass är Uppsala Padelcenter, Söderforsgatan 1 i Librobäck.

Starka mammor med Anna och Chris är en träningsform för dig som ha hjälp att bygga en stark och stabil kropp efter graviditet och förlossning. Träningen anpassas utifrån dina förutsättning och självklart kan ditt barn vara med på passet, oavsett ålder. Under passet fokuserar vi på att stärka de muskler som ofta försvagas under graviditet och för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för en funktionell och smärtfri kropp. Det inkluderar kroppskontroll, balans, andning och givetvis bäckenbotten och magstöd. Vi är fysioterapeut (Anna) och PT/MammaMage (Chris)-utbildade med kvinnokroppen som största intresse.

Exempel på hur våra pass kan se ut.
Detta körde vi för nya mammor som kom på vår prova-på i fredags!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *