Starka mammor 2020 anmälan

Mammaträning med Anna och Chris i Uppsala. Starka mammor är en träningsform för dig som ha hjälp att bygga en stark och stabil kropp efter graviditet och förlossning. Träningen anpassas utifrån dina förutsättning och självklart kan ditt barn vara med på passet, oavsett ålder. Under passet fokuserar vi på att stärka de muskler som ofta försvagas under graviditet och för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för en funktionell och smärtfri kropp. Det inkluderar kroppskontroll, balans, andning och givetvis bäckenbotten och magstöd.

Är du hemma med barn dagtid under 2020 och vill träna hos oss?

Vi kommer erbjuda pass förmiddagar mån-tors där ditt barn följer med. Ålder spelar ingen roll. Start 8 januari och anmälan samt mer info hittar du HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *